SAP обяви нови продукти и партньорства, с идеята за трансформиране

...
SAP обяви нови продукти и партньорства, с идеята за трансформиране
Коментари Харесай

SAP създаде концепцията за „Интелигентно предприятие“


SAP разгласи нови артикули и партньорства, с концепцията за трансформиране на фирмите в по-интелигентни структури с разширени благоприятни условия, основани на актуалните технологии, като да вземем за пример изкуствения разсъдък (AI) с диалогични благоприятни условия, блокчейн и разбор на данни. SAP също разгласи, че SAP® Cloud Platform в този момент е налична през всички съществени снабдители на облачна инфраструктура, изпълнявайки своето заричане да бъде агностичната облачна платформа, която предлага по-добро потребителско обслужване.

От старта си през предходната година, SAP Leonardo води планове на стотици клиенти по пътя им към нововъведението. Със SAP Leonardo клиентите са интегрирали най-съвременните технологии в процесите на своите компании, с цел да подобрят продуктивността и успеваемостта в работна среда.

SAP Conversational AI дава опция на фирмите да създават интелигентни чатботове. Услугата включва цялостен мощен инструментариум за образование, създаване и мониторинг на чатботове. Те могат да бъдат интегрирани със SAP или други системи и са налични като авансово конфигурирани, съответно за даден бранш, ботове. До този миг, потребителите са интегрирали 60 000 SAP Conversational AI чатбота. Френската железопътна компания SNCF и телекомуникационният снабдител SFR към този момент употребяват SAP Conversational AI, с цел да подобрят обслужването на клиентите си и да таргетират по-младите консуматори.

SAP Leonardo Machine Learning разполага с благоприятни условия, които в този момент са вградени в приложения, част от портфолиото на SAP, включително решенията SAP S/4HANA® Cloud, SAP C/4HANA и SAP Ariba®

SAP Leonardo Machine Learning Foundation , която разрешава на клиентите да създават лични приложения, има 5 нови услуги, които включват разкриване на обект, различаване на текст в изображение и текстова подредба, която проучва и автоматизирано категоризира текстовите документи. Системата в този момент поддържа софтуерна библиотека scikit-learn, в допълнение към TensorFlow.

SAP Cloud Platform Blockchain е нова блокчейн услуга, даваща опция на фирмите елементарно да построяват и уголемяват бизнес решения посредством блокчейн технологиите, като Hyperledger Fabric и MultiChain. Около 65 компании вземат участие в блокчейн ко-иновативната самодейност на SAP, с цел да оказват помощ на клиентите да употребяват продуктите от производството и веригите за доставка, усъвършенствани посредством блокчейн, с цел да усилят прозрачността, сигурността и колаборативността сред браншове като превоз, хранене и фармация. За да подсигурява качеството, американският производител на салами Johnsonville LLC, употребява блокчейн за следене произхода на продуктите по веригата за доставки.

За да разшири и форсира световното разбиране и най-хубавите практики в региона на блокчейн в транспортната промишленост, SAP започва световен блокчейн консорциум, учреден от седем члена, измежду които са Intel Corp., Hewlett Packard Enterprise Co. (HPE) and A3 by Airbus SE.
За да помогне на клиентите елементарно да интегрират актуалните технологии в техните решения, SAP пуснаха основани на SAP Leonardo иновационни пакети, предопределени за съответни промишлености, в това число търговия, науки за живота, произвеждане и коли.
SAP също по този начин започва SAP Leonardo Partner Medallion Initiative, партньорска услуга на SAP, която е удвоила в пъти броя на интегрираните от SAP Leonardo отраслови решения.

SAP Cloud Platform води Multicloud в ново измерение

SAP продължава да уголемява и обогатява своята multicloud тактика, като дава главен достъп до SAP Cloud Platform през Гугъл Cloud Platform и Microsoft Azure. С тези допълнения, наред с Amazon Web Services (AWS), SAP Cloud Platform в този момент е налична през всички съществени снабдители на облачни услуги. Само SAP предлага като услуга тази платформа, предопределена за единични компании (PaaS) с такава еластичност, отвореност и опция за избор.

SAP има намерение да пусне SAP Cloud Platform върху IBM Cloud като частно облачно внедряване. Съвместното решение ще разреши на клиентите в следените браншове, като банкиране, опазване на здравето и превоз, както и на тези, които работят с поверителна информация, да имат еластичност, скорост и експедитивност при иновационните процеси, без да заплашват сигурността и контрола.

Изпълнявайки обещанието си, да предложи на клиентите си избор при внедряването на мобилни приложения, SAP също по този начин пуска и SAP Cloud Platform пакет за софтуерно създаване за Android. То разрешава на клиентите да получат достъп до комплицираните работни процеси през което и да е Android или Chrome OS устройство, като дава познато и елементарно за потребление мобилно преживяване с приложенията на iOS и Android.
Ключовото решение SAP Cloud Platform се създава в съществена степен в българското развойно звено SAP Labs Bulgaria.

SAP Analytics Cloud Innovations дават опция за интелигентното ръководство на компанията

Разширените благоприятни условия на SAP Analytics Cloud в този момент са непосредствено интегрирани в SAP S/4HANA Cloud, с цел да дават на организациите опция за възнамеряват, извършват и проучват в една система, освобождавайки се от таблиците на книжен притежател, или настрана употребяваните принадлежности. Сред клиентите са водещата компания за преработване на хартия и опаковки Pratt Industries, компанията за отбрана на въздушното пространство L3 Technologies and Daimler AG. В допълнение SAP Analytics Cloud в този момент доставя контекстуални нюз фийдове.

SAP Analytics Cloud уголемява достъпа до над 150 облачни източника на данни, тъй че клиентите да разполагат с елементарен достъп, да комбинират и да получават обработена информация въз основа на личните си данни, без значение къде се намират те. Комбинацията от машинно образование и технологията за отправяне на питане на роден език (NLQ) усъвършенства човешката просветеност, водейки до по-бързи и по-точни резултати и по-голяма еластичност за бизнеса. Новата характерност “search to insight” употребява изкуствен интелект (AI) с опция за разговор, с цел да даде бързо задълбочени данни посредством незабавен отговор на въпроси, заложени на роден език, от което и да е устройство.

Други усъвършенствания в SAP Analytics Cloud включват вградено наличие и бизнес логичност за повече от 20 SAP продукта, в това число решенията SAP SuccessFactors®, SAP Ariba и SAP Hybris®, както и SAP S/4HANA, с цел да може анализът на данни да се употребява там, където потребителят работи. Тези благоприятни условия на SAP Analytics Cloud могат да се употребяват в приложенията на SAP за бизнеса и по този метод да подсилят опциите на интелигентната компания.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР