SAP, мултинационална софтуерна корпорация, базирана в Германия, въвежда нова инициатива,

...
SAP, мултинационална софтуерна корпорация, базирана в Германия, въвежда нова инициатива,
Коментари Харесай

Софтуерният гигант SAP с нова блокчейн инициатива за трансгранични плащания

SAP, мултинационална софтуерна корпорация, основана в Германия, вкарва нова самодейност, наречена " test drive ", за новаторска система за трансгранични заплащания, захранвана с блокчейн.

В неотдавнашна обява в блога си Сиси Руте, продуктов специалист в SAP, акцентира капацитета на цифровите активи за повишение на успеваемостта и рентабилността на трансграничните транзакции.

Руте изясни съществуващите провокации, пред които са изправени доста дребни и междинни предприятия, участващи в интернационалните бизнес партньорства.

Тези провокации включват високи разноски, като таксите за транзакции доближават до $50 на транзакция, дълготрайно време за обработка до седем дни и липса на бистрота във връзка с статуса на транзакциите.

Руте твърди, че цифровите валути и блокчейн технологията могат да се оправят дейно с тези спънки.

Понастоящем SAP кани своите клиенти да вземат участие в новата система за трансгранични заплащания, като употребяват тестови версии или “ “, обезпечени от USD Coin ( USDC ) на Circle и издадената от компанията Euro Coin (EUROC), които са обвързани със съответните валути.

По време на Test Drive участниците ще получат тестови USDC като “ ” за споразумяване на примерна фактура, която ще им бъде предоставена по време на процеса на включване в системата. Важно е да се означи, че Test Drive работи извънредно в тестова мрежа и не включва същински монети или действителни заплащания.

Целта е да се предложи на потребителите опция да изпитат скоростта, достъпността и надеждността на бъдещите трансгранични транзакции.

Към момента на писане на публикацията пазарната оценка на SAP надвишава $163 милиарда, а компанията поддържа световно наличие с офиси в 130 страни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР