Съответните данни бяха публикувани наскоро в списание MDPI. Учените в

...
Съответните данни бяха публикувани наскоро в списание MDPI. Учените в
Коментари Харесай

YouTube вкарва хората в депресия - проучване

Съответните данни бяха оповестени неотдавна в списание MDPI. Учените в своето изследване се пробваха да схванат позитивните и негативните резултати от потреблението на известния стрийминг канал върху психологичното здраве.

Youtube се отразява най-негативно на хората под 29-годишна възраст, които постоянно гледат наличие за живота на други хора, споделя доктор Люк Балкомб, един от създателите на проучването. Той изясни, че тясната връзка сред наблюдаващ и създател на наличие има някои позитивни или неутрални изгоди.

„ Тези онлайн „ взаимоотношения “ могат да запълнят празнота за хора, които изпитват обществена тревога, да вземем за пример, само че могат да изострят проблемите им, когато не вземат участие във взаимоотношение лице в лице, което е изключително значимо през годините на развиване. “ изяснява Балкомб.

Изследователите са открили, че хората, които към този момент са подложение на меланхолия, тревога или самотност, са по-засегнати от потреблението на платформата.

Ученият добави, че предлага на родителите да следят по какъв начин децата им употребяват платформата, с цел да са сигурни, че не прекарват прекалено много време...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР