Съотборниците в Байерн Мюнхен Садио Мане и Лерой Сане са

...
Съотборниците в Байерн Мюнхен Садио Мане и Лерой Сане са
Коментари Харесай

Садио Мане и Лирой Сане се сбили след загубата от Манчестър Сити

Съотборниците в Байерн Мюнхен Садио Мане и Лерой Сане са се сбили в съблекалнята откакто немския клуб претърпя проваляне с 0:3 от Манчестър Сити в първия четвъртфинал в Шампионската лига, оповестяват медиите в страната.

" Билд " и телевизия " Скай Спортс Германия " оповестяват, че Сане е напуснал съблекалнята с разцепена джука като резултат от конфликта сред двамата. Те бяха видяни да се карат и на терена в края на мача, само че бяха разтървани от своите съотборници.

BREAKING: Bayern Munich forward Sadio Mane punched teammate Leroy Sane in the face after yesterday’s Champions League defeat at Manchester City.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)

Според вестник " Билд ", двукратният футболист №1 на Африка Мане се е оплакал пред другите от метода, по който му приказвал немското крило за представянето му. Никой обаче от останалите не е направил забележка на Сане, което изнервило сенегалския нападател.

За момента няма коментар от клуба по въпроса с случая сред двама от титулярите. Поражението за отбора е най-изразителното като резултат от загубата от Пари Сен Жермен със същото 0:3 през 2017-а година насам.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР