Съотборниците в Байерн (Мюнхен) Садио Мане и Лерой Сане са

...
Съотборниците в Байерн (Мюнхен) Садио Мане и Лерой Сане са
Коментари Харесай

Съотборници в Байерн се сбили след поражението от Манчестър Сити

Съотборниците в " Байерн " (Мюнхен) Садио Мане и Лерой Сане са се сбили в съблекалнята след поражението с 0:3 от " Манчестър Сити " в първия четвъртфинал на  Шампионската лига, оповестяват " Билд " и телевизия " Скай Спортс Германия ".

Според тях Сане е напуснал съблекалнята с разцепена джука в следствие от юмручна кавга сред двамата. Те бяха видяни да се карат още на терена в края на мача, само че бяха разтървани от своите съотборници. Явно пререканията са траяли.

Германският национал Сане стартира като титуляр, а сенегалецът Мане влезе след почивката. И двамата са досегашни звезди на Висшата лига - първият обличаше екипа на " Сити " и доста искаше да се потвърди точно против някогашния си тим. Миналото лято пък африканецът напусна " Ливърпул " в посока " Байерн ", където стартира добре, само че след това изгуби титулярното си място.

Според в.  " Билд ", Мане се е оплакал пред другите от метода, по който му приказвал немското крило за представянето му. Никой обаче от останалите не е направил забележка на Сане, което изнервило сенегалския нападател.

За момента няма коментар от клуба. " Байерн " изживява рецесия около треньорската промяна - Юлиан Нагелсман бе заменен с Томас Тухел, само че се видя, че той има много работа, с цел да вдигне гранда. Баварците са пред отпадане от Шампионската лига, навън са от Купата на Германия, а този път купата в Бундеслигата не е сигурна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР