Съотборниците от Борусия Дортмунд Джуд Белингам и Емре Джан бяха

...
Съотборниците от Борусия Дортмунд Джуд Белингам и Емре Джан бяха
Коментари Харесай

Eмре Джан за Белингам: Има още много да учи

Съотборниците от Борусия Дортмунд Джуд Белингам и Емре Джан бяха забелязани да разменят думи по време на разочароващото проваляне с 2:4 като посетител на противника за купата в Бундеслигата. Джан има вяра, че британският национал Белингам е оставил страстите да надделеят над него на моменти в това съревнование, като е имал безполезни прояви на завист, като 19-годишният юноша е бил наясно, че би трябвало да спре сходни театралности, с цел да се трансформира в суперзвездата, която наподобява е съдбоносен да стане.

" Джуд е още млад и има да учи доста. Тук, на терена пред 70 000 до 80 000 фенове, има малко неща, които можете да извършите, би трябвало да сте там и да имате добър език на тялото, когато съотборник сгреши или не ви види. Това е, което би трябвало да научим и като екип ", показа Джан.

" Сякаш имахме проект, след което губехме с 0:2 и по-късно не се придържахме към него, натискахме с един човек и това не е задоволително, само че въпреки всичко сезонът не е завършил. Има доста точки, за които да се играе, ще забележим какво ще се случи в края на сезона ", добави полузащитникът.

Белингам стана по-скоро водач за Дортмунд този сезон, поемайки на моменти капитанските отговорности, само че той към момента е изгряващ гений и ще признае, че има доста да учи, с цел да стигне до самия връх.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР