Съотборникът на българския пилот Никола Цолов в Кампос Рейсинг в

...
Съотборникът на българския пилот Никола Цолов в Кампос Рейсинг в
Коментари Харесай

Обраха съотборник на Никола Цолов в Барселона

Съотборникът на българския водач Никола Цолов в Кампос Рейсинг в испанската Формула 4 Хю Бартър е бил обран. Това заяви самият австралийски водач в собствен пост в туитър, в който споделя по какъв начин незнайни са разрушили фамилния им автомобил му и са отмъкнали всичко от него.

За страдание, измежду откраднотото попада цялото спортно съоръжение на Хю: две каски, три гащеризона, система HANS, два чифта ръкавици, два чифта спортни обувки и така нататък

Освен това крадците са отнесли и всички облекла, електронни устройства, паспорти, портфейли и преносими компютри на фамилията на Бартър.
 Цолов завоюва борбата за 4-ото място на „ Моторланд Арагон ” Цолов завоюва борбата за 4-ото място на „ Моторланд Арагон ”
Австралиецът комбинира тази година две акции във Формула 4 - във Франция, където кара за втори сезон и в Испания. Бартър е втори в класирането в испанската Ф4 след Цолов, на 106 точки и има 3 победи от 15 старта, като втората и третата му победи пристигнаха в последния спортен уикенд на “Моторланд Арагон ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР