Съоснователят на Pink Floyd Роджър Уотърс е отменил планираните си

...
Съоснователят на Pink Floyd Роджър Уотърс е отменил планираните си
Коментари Харесай

Роджър Уотърс няма да свири в Полша

Съоснователят на Pink Floyd Роджър Уотърс е отменил плануваните си концерти в Полша поради възмущението от позицията му по отношение на войната на Русия против Украйна, заяви Associated Press, като се базира на полски медии.

Официалният представител на " Таурон Арена " в Краков, където Уотърс трябваше да изнесе два концерта през април, съобщи, че представленията няма да се състоят. На уеб страницата на турнето на Уотърс - This Is Not a Drill не са посочени концертите в Краков, които преди този момент бяха планувани за 21-22 април
 Роджър Уотърс
Роджър Уотърс " скочи " на Съединени американски щати поради Асандж и Манинг

Бившият вокалист на " Пинк Флойд " с следващо остро изявление

Очакваше се идната седмица членовете на Градския съвет на Краков да гласоподават предложение за оповестяване на Уотърс за личност нон грата, с което да изразят възмущението си от позицията на музиканта във връзка с войната в Украйна.

Музикантът нееднократно е правил изказвания по отношение на войната, критикувайки Киев и в унисон с тезите на Кремъл. Още при започване на войната Уотърс подреди американския президент Джо Байдън измежду военнопрестъпниците, а западните държавни управления подклаждат огъня, който ще унищожи красивата страна, като .

В началото на септември Уотърс написа отворено писмо до брачната половинка на украинския президент Елена Зеленска, в което реагира на нейното изявление за Би Би Си. 
 Роджър Уотърс подреди Джо Байдън измежду военнопрестъпниците
Роджър Уотърс подреди Джо Байдън измежду военнопрестъпниците

В един от видеоклиповете фотография на Джо Байдън се появява дружно с тази на Доналд Тръмп с фразата " едвам в този момент стартира

Той осъди доставките на оръжие за " армията на киевското държавно управление ", които съгласно него удължават войната. Съоснователят на Pink Floyd също по този начин поддържа концепцията за частична автономност на Донецк и Луганск и упрекна Владимир Зеленски, че след изборите е подал ръка на " крайни националисти ".

Зеленска отговори на Уотърс в Twitter, като му подсети, че Русия е тази, която е нападнала Украйна, а украинците пазят страната си и бъдещето на децата си. " Ако откажем да се бием, на следващия ден ще ни няма. Ако Русия се откаже от войната, тя ще завърши ", написа тя.
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР