Съоснователят на Microsoft, превърнал се във филантроп Бил Гейтс заяви,

...
Съоснователят на Microsoft, превърнал се във филантроп Бил Гейтс заяви,
Коментари Харесай

Гейтс започва да проучва какво стои зад коронавирус конспирациите

Съоснователят на Microsoft, трансформирал се във човеколюбец Бил Гейтс съобщи, че е учуден от размера на " лудите и зли " теории на конспирацията за него , разпространяващи се в обществените медии по време на пандемията COVID-19 и съобщи в сряда, че би желал да изследва какво е зад тях.

В изявление за " Ройтерс " Гейтс сподели, че милионите онлайн изявления и " луди тайни теории " за него и за топ американския специалист по инфекциозни заболявания Антъни Фаучи евентуално са се утвърдили частично заради композиция от плашеща вирусна пандемия и възхода на обществената медии .

" Никой не би планувал, че аз и доктор Фаучи ще бъдем толкоз употребявани в тези в действителност зли теории. Много съм сюрпризиран от това. Надявам се да изчезне. "

Гейтс , милиардер, който се отдръпна от поста ръководител на Microsoft Corp през 2014 година, посредством своята филантропска фондация " Бил и Мелинда Гейтс " е отделил минимум 1,75 милиарда $ за световния отговор на пандемията COVID-19. Това включва поддръжка за някои производители на ваксини, диагностика и евентуални лекувания.

Откакто пандемията стартира преди година, милиони конспирации се разпространиха в интернет , подхранвайки дезинформация за ковид , неговия генезис и претекстовете на работещите за битка с него.

Те включват изказвания, че Фаучи и Гейтс основали пандемията, с цел да се пробват да управляват хората , че желаят да се възползват от разпространяването на вируса и че желаят да употребяват ваксини, с цел да вмъкват проследяващи микрочипове в хората .

" Но хората в действителност ли имат вяра на тези неща? Наистина ще би трябвало да се обучим за това през идната година и да разберем... по какъв начин това трансформира държанието на хората и по какъв начин би трябвало да го сведем до най-малко ", разяснява Гейтс.
 Бил Гейтс получи първата доза от имунизацията против ковид
Бил Гейтс получи първата доза от имунизацията против ковид

Основателят на " Майкрософт " благодари на учени, лекари и участници в тестванията

Гейтс похвали Фаучи и Франсис Колинс , началник на Националния здравен институт на Съединени американски щати, като " умни " и " прелестни хора " и сподели, че чака с неспокойствие да ги види по какъв начин работят дейно и да приказват истината при новата администрация на президента Джо Байдън.

За пандемичния отговор на някогашния президент Доналд Тръмп , Гейтс съобщи, че " от време на време се усещаше по този начин, като че ли те бяха единствените естествени човек в държавното управление на Съединени американски щати ".

" Вълнувам се от екипа, който Байдън избра " за справяне със здравната рецесия, сподели Гейтс.

Гейтс е удовлетворен , че при Байдън Съединени американски щати се върнаха в СЗО и " че той назначи умни хора и от обстоятелството, че доктор Фаучи няма да бъде потискан ".
 Бил Гейтс отхвърля теориите на конспирацията, че е основал COVID-19
Бил Гейтс отхвърля теориите на конспирацията, че е основал COVID-19

" Това е неприятна композиция от пандемия и обществени медии и хора, които търсят доста просто пояснение "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР