Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс коментира активистите срещу ваксините и

...
Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс коментира активистите срещу ваксините и
Коментари Харесай

Бил Гейтс определи протестиращите срещу ваксините като "луди"

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс разяснява деятелите против имунизациите и тайните теории по време на неотдавнашна тирада в Канада , настоявайки, че напъните му са " избавили десетки милиони животи ", до момента в който пред постройката се събраха протестиращи, с цел да го осъдят.

След като изнесе лекция за това по какъв начин да спрем идната здравна рецесия на конференцията TED2022 във Ванкувър във вторник, Гейтс се обърна към критиците, които демонстрираха на мястото на събитието, като съобщи, че митингът е " ненапълно подигравателен ".

 

" Фондацията на Гейтс е доста ангажирана с имунизациите, с изобретяването на нови ваксини, с финансирането на ваксини ", споделя той съгласно Insider, като твърди, че неговата организация е " избавила десетки милиони животи ".

" Така че е ненапълно иронично някой да се обърне и да каже, че използваме имунизациите, с цел да убиваме хора или да печелим пари, или че сме почнали пандемията [Covid-19] ", продължава Гейтс.

 

На уебстраницата на конференцията на TED е маркирано, че Гейтс ще разиска " какво е да станеш обект на тайни теории ", защото милиардерът е в центъра на редица нови изказвания, свързани с имунизациите и епидемията от ковид.

 

Редица активистки групи разпространиха листовки за " суперпротест " преди събитието на TED, на което се появиха и високопоставени лектори като Елон Мъск и някогашният вицепрезидент Ал Гор. На видеозапис, който сякаш демонстрира демонстрацията, се вижда огромна навалица, която издига флагове и знаци пред постройката, а протестиращите скандират " Арестувайте Бил Гейтс! "

 

 

 

Запитан какво мисли за протестиращите против него, Гейтс споделя, че това е " малко необичайно ", а по-късно пита: " Превръща ли се това в нещо, в което непрекъснато се появяват луди хора? "

" Надявам се, че с успокояването на пандемията хората ще се отнасят по-разумно към въпроса: " Ей, имунизациите са знамение и можем да създадем още доста ", добави той.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР