Съоснователят на компанията Bitcoin.com Емил Олденбург зави, че биткойн няма

...
Съоснователят на компанията Bitcoin.com Емил Олденбург зави, че биткойн няма
Коментари Харесай

Нов шок! Създателят на Bitcoin.com си продаде цялата криптовалута и каза: Няма никаква перспектива

Съоснователят на компанията Bitcoin.com Емил Олденбург зави, че биткойн няма никаква вероятност в качеството на търгуема валута. „ Мога да кажа, че вложенията в биткойн са най-екстремните вложения, които може да извършите. Хората ще стартират да изоставят биткойна, когато схванат по какъв начин работи тази криптовалута “, сподели той, представен от Business Insider. По думите му, главният проблем на биткойна са високите комисионни и падащата скорост на преводите. Бизнесменът отбелязва, че пропускателната дарба на мрежата е лимитирана откъм паметта, която пази записите за транзакциите.

Заради това криптовалутата не е ликвидна и вложенията в нея стават прекомерно рисковани.

Инвеститорът е продал всичките си биткойни, само че не се отхвърля от криптовалутите като цяло, правейки избор в интерес на Bitcoin Cash.
По някои данни, комисионните за транзакциите в биткойни се удвояват на всеки 3 месеца. При това за потвърждаване на една интервенция са нужни приблизително 4.5 часа.

Компанията Bitcoin.com ръководи един от най-големите уеб сайтове в бранша и дава принадлежности за вложения в биткойн. В компанията са регистрирани над 500 000 портфейла с биткойн.

Миналата седмица курсът на биткойн още веднъж удари връх – 20 000 $.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР