Съоснователят на Apple е възмутен от това, че Илон Мъск

...
Съоснователят на Apple е възмутен от това, че Илон Мъск
Коментари Харесай

Скандал в технологичните среди! Съоснователят на Apple оплю Илон Мъск

Съоснователят на Apple е засегнат от това, че Илон Мъск не държи на думата си и работи единствено като предприемач. Возняк съобщи, че повече няма доверие на шефа на Тесла. Това известният програмист сподели в границите на бизнес форума Nordic в Стокхолм, написа Business Insider. „ Отсега нататък нямам доверие на думите на Илон Мъск или Тесла “, призна Возняк.

Съоснователят на именитата компания от Купертино изясни, че Мъск не постоянно държи на думата си. Например, напомни той, предприемачът даде обещание до края на 2016 година да достави електрическите автомобили си с сензори, които ще разрешават на колите автоматизирано да пътуват през цялата страна до своите притежатели. „ Не се колебая, че той още веднъж ще дава обещание това на идната презентация на Тесла “, сподели още Возняк.

Инженерът съпостави Мъск със своя другар Стив Джобс. „ Обичам Тесла, само че на Мъск не може да се има вяра. Той просто е добър търговец, като Джобс, и нищо повече “, сподели Возняк.

Програмистът и инженер също напомни, че през 2004 година се е наредил за първата Тесла и я е чакал половин година. Изморявайки се да чака, той отменил поръчката си и си купил Мерцедес.

При това Возняк призна, че понякога се придвижва с Тесла, само че като цяло употребява електрическия автомобил Chevy Bolt EV.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР