Съоснователите на Glassnode, известна фирма за анализ на криптовалути, Ян

...
Съоснователите на Glassnode, известна фирма за анализ на криптовалути, Ян
Коментари Харесай

Solana ще задмине Етериум в следващия бичи пазар според експерти – ето защо

Съоснователите на Glassnode, известна компания за разбор на криптовалути, Ян Хапел и Ян Алеман, предвиждат, че Solana (SOL) ще надмине Етериум (ETH) с впечатляващите 500% в идната бича серия.

Коментиряайки посредством акаунт прочут като “ ” в X (Twitter), Хапел и Алеман неотдавна споделиха оптимистичните си прогнози за евентуалния напредък на Solana.

Тяхната вероятност беше повлияна от полемика с присъединяване на макроикономиста Хенрик Зеберг и основния изпълнителен шеф на Global Macroinvestor Раул Пал, в която фокусът беше върху капацитета за доста рали в графиката на SOL / ETH .

По време на изявлението Пал и Зеберг бяха запитани за желанията им за крипто за инвестиция от $10,000 за 12 месеца, като съответно разгледаха Етериум и Solana във връзка с възвръщаемостта, поправена по отношение на риска.

Разглеждайки неотдавнашната наклонност в представянето на Solana, Пал и Зеберг показаха убеденост в нейната мощна инерция. Те чакаха Solana да резервира възходящата си траектория, надминавайки Етериум, както се допуска от графиката SOL/ETH.

Съоснователите на Glassnode се задълбочиха в разбора на Пал и Зеберг, с цел да отговорят на въпроса с какъв брой Solana може евентуално да надмине Етериум. Според анализите на Glassnode настоящото съответствие SOL/ETH е почти 0.14, като съоснователите чакат доста нарастване на това съответствие:

Въпреки упованията за мощно показване на SOL, пазарните специалисти чакаха и доста бичо рали за Етериум.

След забележителния растеж предишния месец, който изстреля SOL до впечатляващите $126, криптовалутата претърпя следващо оттегляне, което се дължи на прибирането на облаги от страна на вложителите и на по-широкия пазарен спад, изключително повлиян от представянето на Биткойн след утвърждението на спот ЕTF.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР