Съосновател на PayPal и Palantir Питър Тийл заяви, че има

...
Съосновател на PayPal и Palantir Питър Тийл заяви, че има
Коментари Харесай

Съоснователят на PayPal съжалява, че не инвестира достатъчно в биткойн

Съосновател на PayPal и Palantir Питър Тийл съобщи, че има възприятието, че не е вложил задоволително в биткойн, откакто най-популярната криптовалута в света доближи нов исторически връх, преминавайки прага от 66 хиляди $, съобщи Си Ен Би Си.

По време на събитие в Маями, единствено няколко часа, откакто криптовалутата доближи новата си рекордна цена, Тийл се пошегува, че човек „ просто би трябвало да си купи биткойн “, преди да добави „ че усеща, че не има задоволително от цифровата валута “.

Неговите мнения идват на фона на отявлената поддръжка за биткойна от други милиардери, в това число основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск и съоснователят на Twitter Джак Дорси.

Тийл споделя, че единственото му съмнение към биткойна е произтичало от това, че той го е считал за „ загадка, която към този момент всички знаят “, написа Блумбърг. Днес обаче той съобщи, че „ наподобява към момента може да се смята за загадка “.

Той обаче не е сигурен дали тъкмо в този момент е добър миг за вложение.

„ Не знам дали би трябвало да вложите всичките си пари при цена на биткойна от над 60 хиляди $ “, разяснява Тийл.

„ Самият факт, че е над 60 хиляди $, обаче е извънредно насърчителен знак. Това е най-честният пазар, който имаме в страната, и той ни споделя, че остарелият решим ще се взриви “, добави съоснователят на PayPal.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР