Съоръженията в The London Clinic на Devonshire Place, където Кейт,

...
Съоръженията в The London Clinic на Devonshire Place, където Кейт,
Коментари Харесай

Като луксозен хотел: как изглежда болницата, в която се лекува Кейт Мидълтън СНИМКИ

Съоръженията в The London Clinic на Devonshire Place, където Кейт, принцесата на Уелс сега се възвръща от рутинна коремна интервенция, съперничат на доста ултралуксозни хотели, ситуирани единствено на един хвърлей от болничното заведение, и включват персонален пазач, тристепенно меню, консиерж обслужване и стаи с невероятна панорама. 

Това разказа пред Hello 60-годишният Крис Лоурънс, който беше лекуван в лондонскаТА клиника през 2023 година



Стаята е необикновено просторна

„ Уверен съм, че принцесата ще бъде третирана по същия метод като мен и всички други пациенти по време на техния престой, защото равнището на грижа е необикновено. Повярвайте ми, тя няма защо да се тревожи и може да бъде спокойна, знаейки, че е в доста положителни ръце в способени ръце. Всичко от приемането до интервенцията, по-късно възобновяване до изписването от амбулаторното лекуване беше първокласно “, отбелязва мъжът.



Съпругата на Крис се радва на чаша чай в първокласната стая

След като беше диагностициран с рак на простатата при започване на 2023 година, той претърпял радикална роботизирана простатектомия, описа самият Крис.

„ Ако ме попитат по какъв начин бих оценил прекарването си в Лондонската клиника, мога почтено да кажа, че беше безупречно. От портиера до рецепцията и по-късно до медицинските сестри и хирургическия личен състав, без да забравяме домакинския личен състав, всички бяха търпеливи, съсредоточени, учтиви, отзивчиви и ми вдъхваха убеденост в моите качества ”, продължава събеседникът.

Крис признава, че в началото си е помислил, че е отседнал в доста прекрасен хотел, само че откакто е приключил първичната административна документи, е бил заведен в стая на приземния етаж с аспект към Marylebone Road.

„ След интервенцията съумях да се възползвам изцяло от хотела... Имам поради болничната стая! От потреблението на личната ми баня до гледането на многото канали по малкия екран. Въпреки че бях под непрекъснато наблюдаване, използвах звънеца единствено няколко пъти пъти и реакцията на медицинските сестри беше невероятна. Закуската, обядът и вечерята бяха определени или от леки закуски, или от меню а ла карт, с варианти, подобаващи за всеки, в това число тези с хранителни алергии. А когато идваше фамилията, те също се усещаха добре пристигнали “, споделя той.

Какво има в менюто?

Отличното тристепенно а-ла-карт меню (практиката да се поръчват обособени ястия от менюто на ресторанта, за разлика от table d`hôte, което предлага сет меню) включва разрушено козе сирене със сос от цвекло и меласа, шаурма от нахут и печен патладжан табуле за по-лека вечеря.

За главните ястия пациентите могат да се хранят с джинджифил и соев лаврак, пържола от филе и чийзбургери с лучен мармалад или даже пържен ориз с кимчи и рамен с диви гъби.

Болницата предлага и следобеден чай.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР