Съоръженията, които утоляват жаждата на всеки, тръгнал на разходка в

...
Съоръженията, които утоляват жаждата на всеки, тръгнал на разходка в
Коментари Харесай

Кога ще заработят градските чешмички в Бургас?

Съоръженията, които утоляват жаждата на всеки, тръгнал на разходка в морския град са задоволително, поддържат се и се употребяват

Кога ще проработят градските чешмички, пита бургазлия в рубриката ни „ Вашият сигнал до ФЛАГМАН ”. Наближават горещите летни дни, в които този въпрос от ден на ден ще е на дневен ред. Бургазлии и гостите на града знаят, че Община Бургас поддържа функциониращи чешми из целия център и в Морската градина, по тази причина задават това запитване посредством Флагман.бг.

Както всяка година, до края на април поетапно ще пускаме в употреба чешми и фонтани, като преди този момент се вършат проби и поправки, в случай че някъде се постанова, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас след наш въпрос.

Зазимяването на чешмите на територията на града пък става през октомври поради всекидневно топлото време.

Съоръженията, които утоляват жаждата на всеки, тръгнал на разходка в морския град са задоволително, поддържат се и се употребяват. През последните години даже станаха повече от преди. С ремонтите на основните ул. „ Александровска ” и бул. „ Богориди ” бяха построени нови чешми до Грамофона, на „ Дупките ”, на пл. „ Тройката ”.

С ремонта на историческото ядро на Морската градина там бяха построени тоалетни и нови чешми, бяха реконструирани още тази до паметника на Христо Фотев, до Фонтана, до Флората.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР