, съобщиха от спешната болница, предава БНР. Решението е взето

...
, съобщиха от спешната болница, предава БНР. Решението е взето
Коментари Харесай

Медиците от Пирогов прекратяват протестите

, оповестиха от незабавната болница, предава БНР. Решението е взето сред управлението и синдикатите на лечебното заведение след.

В сряда следобяд представители на синдикатите от " Пирогов " се срещнаха със служебния министър на опазването на здравето. След срещата оповестиха, че са се споразумели да се прегледат още веднъж резултатите от инспекцията на Здравната каса. Бяха разменени взаимни извинения за тона от миналите дни сред двете институции.
 Министерство на здравеопазването: Има регистрирана, само че неизвършена активност на над 400 лица за над 1 млн. лева в Пирогов Министерство на здравеопазването: Има регистрирана, само че неизвършена активност на над 400 лица за над 1 млн. лева в Пирогов
Установена е регистрирана, само че неизвършена активност на над 400 лица за над 1 милион лв.. Повечето от тях са регистрирани с диагноза чернодробна...

Напрежението породи преди дни, откакто.

Тази заран също беше разгласен митинг пред незабавната болница, само че той не се състоя, а през вчерашния ден имаше поръчка, че през днешния ден протестиращите от " Пирогов " ще бъдат пред президентството, където да преведат демонстрацията си в поддръжка на уволнения началник проф. Асен Балтов.

Същевременно. Снощи той е постъпил там с тежка хипертонична рецесия. Състоянието му на този стадий е овладяно, само че изисква наблюдаване в болнична среда, оповестиха от " Пирогов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР