Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните -

...
Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните -
Коментари Харесай

Нов разлом в Промяната, депутати се налагат с юмруци заради Лукойл

Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните - Политическа партия, някой си Сабрутев и някой си Рибарски (или Рибаров), се били сбили в Парламента след съвещание на Комисията по енергетика.

 

Това написа в профила си във Facebook конституционалистът доктор Борислав Цеков.

" Такива простаци не е имало в Народното събрание. Позор! ", добави юристът.

За физическа разпра в стаята на „ Продължаваме Промяната “ оповестяват и други медии, съгласно които мотивът е бил декларираната от последния позиция в отбрана на бургаската рафинерия " Лукойл ".

" Радослав Рибарски е ритал в краката и блъскал в гърба Венко Сабрутев, и крещял за какво е дал своя вот в интерес на Лукойл в енергийна комисия,и кой му е наредил да го направи...и го наблъскал със мощ в парламентарната им стая, откъдето се чували дълго крясъците на Рибарски ", гласи един от мненията под обявата на Цеков.

На ексклузивен брифинг през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани Кирил Петков да види по какъв начин Венко Сабрутев е дал своя вот в комисията по енергетиката. Както излиза наяве, Сабрутев, дружно с други депутати от Политическа партия са дали своят вот " срещу " предлагането на Демократична България.

В тази връзка, Борисов оповести раждането на " обединението Лукойл ". Освен " Продължаваме промяната ", той вкара там Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък ".

 

Източник:БЛИЦ

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР