съобщи днес, че броят на починалите след коронавирусна инфекция е

...
съобщи днес, че броят на починалите след коронавирусна инфекция е
Коментари Харесай

Над 10 000 са вече жертвите на коронаирус в Словакия

съобщи през днешния ден, че броят на умрелите след коронавирусна зараза е надхвърлил 10 000, съобщи Ройтерс. Централноевропейската страна с население 5,5 милиона души бе тежко наранена от последната вълна на пандемията, написа.
За последното денонощие борбата с Коронавирус са изгубили 77 души, с което общият брой на умрелите от март 2020 година доближи 10 025 души. През последните седем дни Словакия е на седмо място в света по смъртност на глава от популацията, демонстрират данни на уеб страницата Our World in Data.
 Парламентът на Словакия утвърди удължение локдауна с още 40 дни Парламентът на Словакия утвърди удължение локдауна с още 40 дни
Парламентът на Словакия утвърди през днешния ден решението на държавното управление от 17 март да удължи от 20 март за идващите 40 дни режима на извънред...
Черната ранглиста оглавява прилежаща Унгария, а Чехия и Полша също са в топ 10. Общо за миналата година Словакия записва 1822 смъртни случая на 1 милион души население, което я подрежда на 12-о място в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР