съобщи частична информация за смартфоните Pixel 6 и Pixel 6

...
съобщи частична информация за смартфоните Pixel 6 и Pixel 6
Коментари Харесай

Google анонсира смартфоните Pixel 6 и Pixel 6 Pro със собствената SoC Tensor

заяви частична информация за смарт телефоните Pixel 6 и Pixel 6 Pro , които би трябвало да излязат на пазара тази есен. Интернет колосът не заяви всички детайлности, като единствено заяви, че пълноценният анонс е плануван за есента. Няма точна дата, само че Гугъл сподели дизайна и показа своята нова система върху чипа, която се назовава просто Tensor . Информацията бе дадена във тип на изявление за The Verge, а основният редактор на изданието Дитер Бон разгласява предварителния обзор на новите смарт телефони на Гугъл след своята аудиенция в офиса на интернет колоса в Маунтин Вю и след срещата с ръководителя на хардуерния бизнес на Гугъл Рик Остерлох. В този материал са събрани всички детайлности, които към сегашен ден са известни за Pixel 6 и Pixel 6 Pro.
Късният първообраз на Гугъл Pixel 6 Pro
„Google най-сетне е на път да сътвори конкурентоспособен флагмански телефон. И в случай че финалните версии на Pixel 6 и Pixel 6 Pro наподобяват на прототипите, които аз видях предходната седмица, то това ще бъдат първите Pixel, които ще наподобяват превъзходно на пазара“ – Дитер Бон, редактор на The Verge.

И двата смарт телефона имат железни корпуси, направени от леки железни сплави, които от двете страни са покрити с химически закалено стъкло. С други думи, от позиция на подбраните материали и качеството на производството Гугъл излиза на равнището на Samsung и Apple.

„Ние знаехме, че до момента не предлагахме мобилни устройства от горния ценови сегмент. Сега е първият път, когато усещаме и знаем, че сме подготвени за това“ – Рик Остерлох, вицепрезидент и ръководите на хардуерния бизнес на Гугъл.

И още, ръководителят на хардуерното направление на Гугъл удостовери, че това абсолютно ще бъде артикул с по-висока цена. The Verge е на мнение, че минималната настройка най-новите смарт телефони ще бъде над $1000, само че това ще стане ясно след есенната пълноценна презентация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР