Съобщено е, че принц Хари и Меган Маркъл са наели

...
Съобщено е, че принц Хари и Меган Маркъл са наели
Коментари Харесай

Истинската причина за определянето на времето за преразглеждане на имиджа на принц Хари и Меган Маркъл в Обединеното кралство

Съобщено е, че принц Хари и Меган Маркъл са наели английски PR, който да помогне за възобновяване на марката им в Blighty.

Двойката е споделиха, че търсят способи да подобрят неуверения си имидж, защото той продължава да се утежнява на фона на обществените им несъгласия с кралското семейство. Херцогът на Съсекс остава отворен за завръщане на повърхностен работен ден, с цел да оказва помощ на болния крал Чарлз с кралските отговорности, само че мнозина считат, че той е изгорил прекалено много мостове с изблиците си по малкия екран и в записките си Spare.

Въпреки това спекулациите, че са наели висококласен PR гуру, който да им помогне със отбраната на имиджа им в Обединеното кралство, приказват доста, съгласно кралски специалист.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Говорейки за последния епизод на Palace Confidential, кралският редактор на Daily Mail Ребека Инглиш изясни за какво счита, че двойката е избрала в този момент да възвърне р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР