Съобщено е, че принц Хари е изпълнен с вина и

...
Съобщено е, че принц Хари е изпълнен с вина и
Коментари Харесай

Съжалението на принц Хари, докато той е на половината свят в момента на нужда на кралското семейство

Съобщено е, че принц Хари е изпълнен с „ виновност и страдание “, до момента в който е на половината свят, когато кралското семейство има потребност от него множеството.

Миналата седмица ненадейно беше оповестено, че принцесата на Уелс е претърпяла тежка коремна интервенция в частна болница в Лондон и ще се възвръща до две седмици. Кралските почитатели получиха още един удар, когато Бъкингамският замък разкри, че крал Чарлз също ще бъде признат в болница, с цел да има процедура на уголемена простата.

Хари, който живее на хиляди благи в Монтесито, Калифорния, със брачната половинка си Меган Маркъл и двете им деца, принц Арчи и принцеса Лилибет, се споделя, че е надълбоко смутен от интервенцията на снаха си, и двамата с Меган изпратиха своите положителни пожелания в персонално известие. Принцът се е отчуждил от принцеса Кейт, брат принц Уилям и бащата крал Чарлз, откогато семейство Съсекс взе присъединяване в избухливо изявление с Опра Уинфри през 2021 година, а разривът се задълбочи, когато Хари издаде записките си Spare предходната година....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР