Съобщено е, че Министерството на правосъдието е в късните етапи“

...
Съобщено е, че Министерството на правосъдието е в късните етапи“
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието близо до завеждане на масивен антитръстов иск срещу Apple заради доминирането на iPhone: доклад

Съобщено е, че Министерството на правораздаването е в „ късните стадии “ на завеждане на огромно антитръстово дело против Apple – последният знак за възходящ регулаторен напън, който се разбуни производителят на iPhone.

DOJ може да заведе дело против Apple през първите шест месеца на тази година, заяви New York Times в петък, базирайки се на източници, осведомени с въпроса.

Федералните управляващи проверяват дали Apple е употребила другите си хардуерни и софтуерни артикули, с цел да подсигурява, че iPhone има преобладаваща позиция на пазара на смарт телефони.

Твърди се, че следствието е фокусирано върху няколко характерни детайла от бизнеса на основаната в Купертино, Калифорния компания – в това число дали Apple Watch се показва по-добре, когато е обвързван с iPhone спрямо конкурентни смарт телефони, дали Apple непозволено лимитира конкуренцията за своя iMessage текстова услуга.

Антитръстовите служители на реда също изследват платежната система на Apple за iPhone и дали компани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР