Съобщено е, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в

...
Съобщено е, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън „в контакт“, но само по „повърхностен“ начин

Съобщено е, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са „ в контакт “, само че диалозите са останали публични, като принцесата на Уелс „ не желае да простете и забравете “, твърди специалист.

Отношенията сред Меган и Кейт бяха обтегнати през последните години, като проблемите включваха моменти, до момента в който Меган към момента беше интензивно работеща кралска персона, преди да напусне през 2020 година и да се реалокира в Съединени американски щати дружно със брачна половинка си принц Хари. Говорейки извънредно пред Mirror, кралският специалист и създател Том Куин сподели: „ Тя към този момент се свърза с Кейт, както и с тъста си, с цел да пожелае на двамата бързо възобновяване, само че това към момента е на формален стадий и е евентуално ще остане там - няма същинска топлота заради всичко, което се случи в предишното. "

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Огледало Съединени американски щати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Меган Маркъл „ подава опипки “ на Кейт Мидълтън и крал Чарлз, за ​​да постави завършек на „ страданието “

Той добави: „ Кейт е добре с всички д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР