Съобщено е, че Меган Маркъл е готова да продава грим

...
Съобщено е, че Меган Маркъл е готова да продава грим
Коментари Харесай

Меган Маркъл е готова да „продава грим и грижа за кожата“ чрез American Riviera Orchard

Съобщено е, че Меган Маркъл е подготвена да продава грим и грижа за кожата, както и артикули за дома посредством новата си начин на живот марка American Riviera Orchard.

42-годишната херцогиня на Съсекс разгласи началото на новото си бизнес начинание по-рано този месец, до момента в който дразнеше марката в клип с мек фокус, който включваше невиждани до момента фрагменти от имението на Меган и принц Хари в Монтесито, Калифорния, където те живеят с децата си принц Арчи и принцеса Лилибет. Документите за комерсиалната марка разкриват, че начин на живот марката на Меган ще се концентрира върху артикули за дома, както и покривки за маса, съдове за готвене и стъклария, както и изненадваща линия от ядково масло, масла и конфитюри.

Сега Меган е сравнявана с Гуинет Полтроу, която основа извънредно сполучливата марка Goop, защото съгласно известията тя цели да вкара козметика и артикули за хубост в American Riviera Orchard. Според уголемение на поръчката за комерсиална марка, марката към този момент ще включва набор от артикули като а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР