Съобщено е, че майката на Алекс Бати изглежда е изоставила

...
Съобщено е, че майката на Алекс Бати изглежда е изоставила
Коментари Харесай

Мистерията продължава да обгръща майката на Алекс Бати, тъй като нейният кемпер е намерен „изоставен“

Съобщено е, че майката на Алекс Бати наподобява е изоставила своя кемпер и може да е отишла да види Северното зарево във Финландия.

Алекс изчезна преди повече от шест години с майка си Мелани и дядо си Дейвид Бати през септември 2017 година, до момента в който бяха на отмора в Испания. И ненадейно предходната сряда, към този момент на 17 години, той се появи още веднъж покрай Тулуза, откакто беше взет от водач на доставка.

Той се върна в Обединеното кралство за Коледа, откакто съгласно известията водеше „ различен “ метод на живот. Той напуща духовната общественост, прекосява Пиренеите и се завръща в дома си в Олдъм, откакто се грижи за него от френските управляващи. Но остава открит въпросът какво се е случило с Мелани, която не е имала родителско наставничество над сина си, а Сюзън Каруана, неговата баба, е законно виновна да се грижи за него.

Алекс сподели на френската полиция, че е допустимо 43-годишната му майка да е отишла във Финландия, с цел да види Северното зарево, само че управляващите сметнаха това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР