Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от

...
Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от
Коментари Харесай

Кейти Прайс изпраща текстови съобщения на звездата от „Женени от пръв поглед“ „постоянно“ и „наистина е влюбена в него“

Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей Слейтър след раздялата си с годеника си Карл Уудс.

Бившият блестящ модел, 45, наподобява се е разделил вечно в края на 2023 година и даже се нахвърли против провалената си връзка. Кейти и Карл имаха периодическа връзка със звездата от Love Island, 34, в продължение на доста години, преди да се разделят. Сега, когато Кейти още веднъж е необвързана, се схваща, че е почнала да основава връзка със звездата от E4 JJ.

JJ провокира възторг, когато влезе в MAFS. Той имаше кьорав брак с Бианка, само че нещата потеглиха надолу, когато стартира да флиртува с Ела Морган. Противоречивата връзка удари нервите и се подвигнаха доста кавги на известните вечери. Другите участници бяха гневни, когато Ела и Джей Джей се върнаха в шоуто като нова двойка.

Въпреки че бяха привлечени един от различен, Джей Джей и Ел взеха решение да останат другари на церемонията по обвързване. Месеци след фотосите Джей Джей наподобява продъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР