Съобщено е, че детективи от Скотланд Ярд ще отлетят до

...
Съобщено е, че детективи от Скотланд Ярд ще отлетят до
Коментари Харесай

Убийството на Мюриъл Маккей: Свежа надежда, тъй като ченгетата ще отлетят до Тринидад, за да разпитат убиеца

Съобщено е, че детективи от Скотланд Ярд ще отлетят до Карибите, с цел да могат да разпитат наказан палач, с цел да намерят заровените остатъци на жертвата му.

Nizamodeen Hosein излежа 20 години за отвличането и убийството на Muriel McKay преди повече от 50 години. Г-жа Маккей беше брачна половинка на шефа на вестника Алик Маккей, който беше заместител на Рупърт Мърдок. Тя беше отвлечена от Хосейн, който в този момент е на 76 години, и по-големия му брат Артър през 1969 година, откакто я взеха за тогавашната брачна половинка на Мърдок Анна.

55-годишната госпожа Маккей беше държана в запуснатата им плантация в Хартфордшър с похитителите с искане за £1 милион откуп. Въпреки това Хосеин твърди, че пленникът им се е сринал и е умрял, до момента в който е гледал ефирен репортаж за нейното похищение. Той сподели, че е изпаднал в суматоха и е заровил тялото й извън в задната част на плевня.

В прочувствена среща със фамилията на госпожа Маккей по време на скорошно пътешестване до родния му Тринидад, Хосейн разпознава мяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР