Съобщено е, че Coronation Street връща един убиец от калдъръма

...
Съобщено е, че Coronation Street връща един убиец от калдъръма
Коментари Харесай

Убиецът от ITV Coronation Street се `завръща` след три години, тъй като `миналият сюжет е преразгледан`

Съобщено е, че Coronation Street връща един палач от калдъръма след три години, до момента в който те преследват Weatherfield в идните подиуми.

Твърди се, че сапунката на ITV ще преразгледа тежкия сюжет за закононарушения от ненавист в идните подиуми и килърът Кори Брент, който беше забелязан за последно през 2021 година, ще бъде в центъра на нов сюжет на паветата. Гледачите на сапунка ще си спомнят, че Нина Лукас и тогавашният й другар Себ Франклин бяха нападнати от тайфа бандити, които крещяха злоупотреби по отношение на готическата еднаквост на героя. Себ по-късно умря от пострадванията си в сърцераздирателни подиуми.

Сюжетът имаше доста прилики със случилото се със Софи Ланкастър, която беше убита в парк в Ланкашир през 2007 година, и сапунът работи с фондация, основана от майката на починалия 20-годишен доктор Силвия Ланкастър OBE.

Като част от сюжета Кори и Кели Нийлън бяха задържани след ужасяващата офанзива от закононарушение от ненавист с Нина, която страдаше от загуба на паметта, по-къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР