Съобщено е, че BBC няма да започне разследване на жалбите

...
Съобщено е, че BBC няма да започне разследване на жалбите
Коментари Харесай

BBC `няма да започне разследване` на `жалби` относно звездата от Strictly Джовани Перниче

Съобщено е, че BBC няма да стартира следствие на " жалбите " по отношение на звездата от Strictly Come Dancing Джовани Перниче.

Идва, когато се споделя, че неотдавнашната танцова партньорка на Джовани за звезда, Аманда Абингтън, е поискала от BBC фрагменти зад кулисите на себе си и италианския танцьор. 51-годишната актриса ненадейно напусна шоуто на BBC през октомври, като се базира на персонални аргументи за напускането си и от този момент разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство.

Аманда по-рано съобщи, че е било „ същински потрес “ да бъде изложена на строгостта на Strictly, а нейният другар сподели, че актрисата „ имала потребност от терапия и била оставена в потрес от държанието, на което била изложена “. След недоволства от предходни звезди се твърдеше, че Би Би Си са се срещнали с Джовани, 33, по отношение на държанието му предходната година, само че против него не са подхванати никакви дейности. Вътрешен човек изясни: „ Някои от експертите и екипажа считат, че това би трябвало да се р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР