Съобщено е, че Алисън Хамънд е намерила доверен спътник“, като

...
Съобщено е, че Алисън Хамънд е намерила доверен спътник“, като
Коментари Харесай

Алисън Хамънд от This Morning „никога не е била по-щастлива“, когато разкрива нов мистериозен мъж

Съобщено е, че Алисън Хамънд е намерила „ приближен сателит “, като се допуска, че тя „ в никакъв случай не е била по-щастлива “ на фона на клюки за допустима нова връзка.

49-годишният водещ - който работи в излъчвания като This Morning - и преди е привличал вниманието поради минали романи. Вече се допуска, че тя се усеща „ уверена “ с евентуален нов сътрудник, чието име към момента не е разкрито.

Снимки, за които се счита, че са били споделени от Алисън неотдавна в Instagram, демонстрират някогашния съквартирант от Big Brother театралничи до неидентифицирано лице. Двойката се вижда да се усмихва един до различен на селфи, да вземем за пример.

Друга фотография демонстрира, че стоят в градина. Алисън е облечена с черен топ, шарени панталони и подплатено палто, дружно с чифт бели сандали и бейзболна шапка. Другият човек се вижда в черен топ, сиви панталони, кафяво сако, червен шал, кафява шапка и чифт черни обувки.

Те също се виждат да театралничат за фотография дружно, до момента в който и двамата седят на скамейка. Двойката е из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР