Съобщението на Ицо Хазарта във Фейсбук, че се , има

...
Съобщението на Ицо Хазарта във Фейсбук, че се , има
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Чудят се как да окалят Ицо Хазарта, защото професионалните политици направиха парламента бардак

" Съобщението на Ицо Хазарта във Facebook, че се, има над 20 хиляди лайкове за три часа. Ако те се отчетат за гласове за него, стигат му за победа и в мажоритарни избори. А лайковете не престават да се натрупат. Заедно с ядните мнения, че след чалгата и рапът влиза в Народното събрание.

Ами ще влизат, като има хора, които се доверяват на професионални политици, потвърдили се към този момент като крадци и подлеци. И в същото време назовават измамници новите лица в политиката и се чудят по какъв начин да ги окалят. И не става дума единствено за последната нова партия ", съобщи журналистът Иван Бакалов в обществените мрежи.
 Бакалов: Не се вижда схващане у партиите какво ни чака и какво имат отсреща Бакалов: Не се вижда схващане у партиите какво ни чака и какво имат отсреща
" Окопаните във властта и към нея отряди на ГЕРБ ще бойкотират по най-брутален метод. Като завали сняг, герберските компании ще разгласят бо...

" Професионалните политици направиха Народното събрание бардак, в който всичко се търгува. Време е да дойдат непрофесионални да оправят вредите от тяхното злодейство ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР