Съобщение във Фейсбук за мащабно парти в парк в по

...
Съобщение във Фейсбук за мащабно парти в парк в по
Коментари Харесай

Брюкселската прокуратура се захвана с първоаприлска шега във Фейсбук

Съобщение във Facebook за огромно празненство в парк в по време на локдаун имало за цел бъде първоаприлска смешка. Но не и за полицията, която изпратила свои чиновници на място, откакто 20 000 души декларирали желание за присъединяване в купона, съобщи Ройтерс.
Обявата, оповестена предишния месец, обещавало присъединяване на диджеи, на артиста Калвин Харис, както и на разпадналото се към този момент френско дуо „ Дафт Пънк “, в Боа дьо ла Камбр, най-големият парк в Брюксел, през днешния ден вечерта.
Купонът щял да се състои тъкмо след влизането на Белгия в трети локдаун, в който събирането на повече от 4 души навън е неразрешено.
„ Няма позволение за празненство, полицията ще бъде на място “, предизвестиха органите на реда в Туитър.
 Шегувайте се, само че не лъжете доста брутално - 1 април е! Шегувайте се, само че не лъжете доста брутално - 1 април е!
Мнозина обичат да се майтапят, да се посмеят или разиграят някого, само че един ден в годината с това се занимават безусловно всички. Има няко...
Брюкселската прокуратура разгласи още през днешния ден, че тези, които не се съобразят с, ще бъдат съдени. Образувано е и следствие, с цел да се ревизира кой стои зад поста във Facebook.
Според локални поданици е допустимо паркът да бъде затворен, с цел да се осуети скупчването на хора.
Но и управляващите са в усложнение, откакто съд постанови в сряда, че коронавирусните ограничавания са противозаконни и би трябвало да бъдат отстранени в границите на 30 дни.
Междувременно уредниците на огромния ваучър го пренасрочили за 2022 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР