Съобщение на Енерго про за спиране на тока в Мартен

...
Съобщение на Енерго про за спиране на тока в Мартен
Коментари Харесай

Енергото хвърли в ужас жителите на Мартен и Сандрово посред зима

Съобщение на Енерго про за прекъсване на тока в Мартен и Сандрово от 16 февруари до 28 февруари в интервала 08:30 ч. до 17:00 ч в делничните дни хвърли в смут жителите на двете обитаеми места

Хората бяха възмутени и недоумяваха по какъв начин е допустимо измежду зима да нямат електрозахранване по през целия ден, предава. Мотивировката на енергодружеството бе „ заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия “

Кметовете на Мартен Димо Тонев и на Сандрово Георги Пенков също останаха сюрпризирани от уведомлението за прекъсване на тока за толкоз огромен интервал и желаеха информация защо става въпрос.

Оказва се, че електрозахранването няма да бъде прекъсвано от самото начало. През интервала от 16 до 28 февруари ще се подменят електромери и ще се обновяват електрически табла към съответните семейства. Ел. табла, които се намират в рамките на частен парцел, ще бъдат извеждани на улицата, с цел да са налични за чиновниците на Енергото.

По тази причина ще бъде спирано зареждането единствено към избрани клиенти, като ще се изключват избрани трафопостове, с цел да се извършат плануваните действия.

От Енергото чакат спиранията да бъдат не повече от 15 - 20 минути.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР