Съобщава се, че звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър

...
Съобщава се, че звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър
Коментари Харесай

Боби Брейзър `виден да чука на вратата на хотела на Ели Лийч по бельо`

Съобщава се, че звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър е бил забелязан да чука на вратата на хотелската стая на победителката Ели Лийч в боксерките си единствено дни преди двойката да стартира " скрито запознанства ".

През последните седмици Боби и Ели бяха наранени от вълна от спекулации след известията, че двойката е била на секрети срещи - и почитателите са уверени в процъфтяващата им романтика. Боби и Ели сега са част от турнето Strictly Live Tour, което неотдавна се организира в Бирмингам с ослепителни членове на публиката с техните танцови умения.

Твърди се, че Боби се е появил на вратата на Ели, откакто двойката се твърди, че прекараха време дружно на вечерно празненство. Съобщава се, че са отседнали в същия хотел за турнето с сътрудниците си звезди от Strictly. Зрител сподели пред The ​​Sun, който твърди, че артистът от EastEnders е бил „ в гащите “: „ Боби беше в коридора ни и чукаше на вратата на Ели след късната им вечерна легенда в хотела. Боби явно не се срамуваше от това, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР