Съобщава се, че визата на египетски телевизионен водещ в изгнание

...
Съобщава се, че визата на египетски телевизионен водещ в изгнание
Коментари Харесай

Обединеното кралство отмени визата на египетски телевизионен водещ за „подкрепа на Хамас“ на митинг: Доклад

Съобщава се, че визата на египетски ефирен водещ в заточение е била анулирана от Обединеното кралство за хипотетична поддръжка на Хамас на фона на напъните на държавното управление да пресече поддръжката за палестинската въоръжена организация, която смята за „ терористична “ група.

Министерството на вътрешните работи анулира визата на Моатаз Матар, наред с други неща, за присъединяване в пропалестински митинги в Лондон и поддръжка за Хамас, съгласно основания в Лондон новинарски уеб страница Telegraph.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Шефът на Amnesty приканва за „ двойните стандарти “ на Запада във връзка с войната в Газа Трябва ли Израел да се поучи от грешките на Съединени американски щати в Ирак и Афганистан? Оцелелият от Накба е разселен в Газа, до момента в който десетки хиляди бягат на юг Израел бомбардира лечебни заведения в Газа с утвърждението на израелските лекари завършек на списъка

49-годишният също е подложен в лист за наблюдаване, което значи, че няма да може да се върне в Обединеното кралство.

Съобщава се, че това е първото „ експулсиране “ от министъра на вътрешните работи Суела Брейвърман и министъра на имиграцията Робърт Джерик след офанзивата на Хамас на 7 октомври в Израел, при която починаха към 1200 души.

Оттогава Израел стартира въздушни набези и наземно нахлуване против Газа, където е основана групата, която умъртви повече от 11 000 палестинци, най-вече дами и деца, създавайки филантропична рецесия. Израел отхвърли неотложно преустановяване на огъня макар възходящите интернационалните апели.

Британски чиновници оповестиха проекти за репресии против хипотетичното „ антисемитско “ държание след офанзивата на Хамас, а Telegraph заяви, че най-малко още половин дузина задгранични жители може да имат своите анулирани визи.

„ Може да има нулева приемливост към посетителите на Обединеното кралство, които злоупотребяват с привилегията на визата и поддържат зли терористични актове “, сподели Джерик, представен. „ За всички лица, които обмислят да последват образеца ни през идващите дни и седмици, не се съмнявайте, че ще продължим да отменяме визите, когато това се постанова. Няма да толерираме екстремизма по нашите улици. ”

Съобщава се, че Матар е напуснал Обединеното кралство, само че граничните чиновници ще му забранят да се върне заради листата за наблюдаване.

Вътрешното министерство има пълномощия да анулира студентски, посетителски или работни визи на непознати жители, когато реши, че държанието на обещано лице е „ неподходящо за публичното богатство “ или в случай че бъде оценено опасност за националната сигурност.

Дженрик и Крис Филип, министърът на полицията, съгласно известията са поискали от всички 43 полицейски сили в Англия и Уелс да рапортуват за всички задгранични лица, хванати в евентуални „ екстремистки действия “, които биха могли да бъдат съображение за анулирането на визите им.

След офанзивата на Хамас, съгласно известията, Дженрик също е поддържал връзка с Тръста за сигурност на общността, претрупан със задачата да обезпечава сигурност на еврейските общности, с цел да предава имената на всички задгранични жители, които смятат за изявени „ антисемитско “ държание.

Франция също по този начин наложи възбрана на пропалестинските манифестации и предприе репресии против хората, демонстриращи против убийството на цивилни в Газа.

Министърът на вътрешните работи на Франция Жералд Дарманин подреди всички непознати жители, за които се откри, че правят антисемитски дейности, да бъдат неотложно експулсирани от страната. Най-малко трима към този момент са изгонени от Франция.

Френският президент Еманюел Макрон сподели във вторник, че Израел трябва да спре да бомбардира обсадения анклав и да убива цивилни. Израел бързо отхвърли забележките му, като сподели, че международните водачи би трябвало да осъждат Хамас, а не израелците.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР