Съобщава се, че свидетели са чули г-н Рийз да злоупотребява

...
Съобщава се, че свидетели са чули г-н Рийз да злоупотребява
Коментари Харесай

Учител, обвинен в заплаха да обезглави ученик, който критикуваше израелското знаме

Съобщава се, че очевидци са чули господин Рийз да злоупотребява с ученичката, казвайки й, че ще я „ срита по шибания гъз, ще й пререже проклетото гърло и ще я завлече задника на открито и й отряза главата. “

Според NBC, преподавател сподели, че са чули господин Рийз да крещи за знаме и да назовава възпитаник антисемит. Преподавателят също удостовери, че също е чул вербалните закани.

Г-н Рийз след това е платил гаранция от $7500 и е бил освободен от центъра за задържане на окръг Хюстън в неделя, съгласно представител на заведението.

Той изиска публичен бранител, само че нито един юрист не е подал документи, с цел да го съставлява до петък, съгласно офиса на окръжния прокурор в окръг Хюстън, заяви NBC.

Според отчета за случая, студентът, който е бил фокусът на хипотетичната дрънканица на господин Рийз сподели, че тя и двама другари минавали около класната му стая, когато забелязала израелското знаме. Тримата възпитаници влязоха в класната стая, с цел да попитат за знамето, тъй като тя го откри за обидно,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР