Съобщава се, че скъпоценните коргита на покойния монарх са били

...
Съобщава се, че скъпоценните коргита на покойния монарх са били
Коментари Харесай

Любимите коргита на кралица Елизабет мразели, когато тя трябвало да работи

Съобщава се, че скъпоценните коргита на починалия монарх са били потиснати, когато тя е трябвало да се заеме с публични кралски отговорности.

" Когато кралицата влизаше в тази стая, носейки тиарата си, кучетата се свличаха на пода и изглеждаха доста тъжни, тъй като знаеха, че тя е кралицата и че отива на публична работа ", споделя Каролин Пери, създател на новата брошура с картинки " Корги и кралицата ", пред сп. " People ".

Според Пери " коргитата са знаели " по кое време кралската персона ще ги остави, с цел да отиде на събития. " О, не, не още веднъж! ", евентуално са си мислели те, сподели Пери.

" Когато обаче монархът носеше кърпа, кучетата " скачаха, лаеха и се втурваха към вратата, тъй като знаеха, че тя не е Елизабет и ще ги изведе на разходка ", означи Пери.

Нейните коргита бяха толкоз обичани, че имаха личен апартамент в Бъкингамския замък.

" Тя в действителност обожаваше всяко едно от кучетата, които имаше ", споделя Пери.

Ценното корги на кралицата Сюзън ѝ е харизано за рождения ѝ ден през 1944 година, когато навършва 18 години. Сюзън е участвала на няколко значими събития за монарха, в това число на коронацията ѝ. Кралицата също по този начин е отглеждала кучета и доста от тях са потомци на Сюзън.

Пери продължи: " Тя не можеше да избере живота си, само че можеше да избере спътниците си. Фактът, че тези коргита са толкоз темпераментни, толкоз витални и толкоз палави, мисля, че по някакъв метод това е бил нейният метод да изрази това, което е чувствала вътрешно, само че не е била в положение да изрази. "

След гибелта ѝ на 8 септември кучетата ѝ са дадени на най-малкия ѝ наследник принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън. 62-годишният Андрю даже беше забелязан да утешава кученцата на погребението ѝ на 19 септември.

63-годишната Фъргюсън разкри, че за нея е било " огромна чест " да поеме косматите другари след кончината на монарха в изявление за " Telegraph ". Тя даже ги назова " национално богатство " и сподели, че са били " научени добре ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР