Съобщава се, че Redmi работи върху серията смартфони Redmi Note

...
Съобщава се, че Redmi работи върху серията смартфони Redmi Note
Коментари Харесай

Redmi Note 13 Pro+ може да бъде оборудван с дисплей с извити ръбове и 200MP камера

Съобщава се, че Redmi работи върху серията смарт телефони Redmi Note 13 за китайския пазар. Някои отчети настояват, че марката може да го разгласи през октомври в Китай.

Очаква се серията да включва най-малко три модела – Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro и Redmi Note 13 Pro+. Нов лийк от типстъра Digital Chat Station дава детайлности за някои от спецификациите на Note 13 Pro+.

Ключови спецификации на Redmi Note 13 Pro+ (слухове)

В серията Redmi Note 12 единствено моделът Redmi Note 12 Pro+ разполага с 200MP камера. В последния лийк може да се види, че типстърът приказва за телефон от междинен клас, включващ 200MP камера, който наподобява е правоприемник на Redmi Note 12 Pro+.

Според лийка, тази 200MP камера на хипотетичния Redmi Note 13 Pro+ ще предлага 4x сензорно нарастване. Освен това устройството ще разполага с 5000mAh батерия, която поддържа 120W бързо зареждане.

Основното разобличаване е, че това може да е първият телефон с извити ръбове на екрана от Redmi. Очаква се дисплеят да поддържа 1.5K резолюция. Въпреки че създателят не загатва нищо друго за екрана, евентуално той ще поддържа 120Hz периодичност на освежаване.

Вероятно цялата серия Note 13 ще има еднакъв дизайн. Докато Note 13 и Note 13 Pro ще разполагат с плосък екран, Note 13 Pro+ може да бъде оборудван с екран с извити ръбове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР