Съобщава се, че Пакс Джоли-Пит нарича осиновителя си Брад Пит

...
Съобщава се, че Пакс Джоли-Пит нарича осиновителя си Брад Пит
Коментари Харесай

Пакс, синът на Брад Пит го нарече негодник от класа (19-годишният младеж не скри презрението си към бившия на майка си)

Съобщава се, че Пакс Джоли-Пит назовава осиновителя си Брад Пит „ гъз от международна класа “ в обява в обществените медии на Деня на бащата 2020 г. Денят на бащата се чества всяка трета неделя от годината, а през 2020 година двойката Анджелина Джоли и Брад Пит към този момент са публично разведени от една година.

По това време Пакс е на 16 години и младежът употребява персоналния си блог, с цел да подлага на критика татко си. Според фамилията обаче имало причина: синът евентуално си спомнял по какъв начин преди четири години, през 2016 година, Пит малтретирал някогашната си брачна половинка Джоли и две от шестте им деца на борда на частен аероплан. Като се знае, че артистът е международна звезда и взе участие в топ холивудски филми като „ Боен клуб “, „ Имало едно време в Холивуд “, „ Троя “ и други, синът трансформира това в язвителна метафора:

„ Честит празник  на бащата, на този непрокопсаник от международна големина! Показваш се като ужасяващ и лицемерен човек “, гласи надписът към поста. ”

Пакс не спря дотук и прегледа по какъв начин бащата на фамилията се справяше с директните си отговорности, а точно да бъде родител и глава на фамилията:

'Нямате никакво съчувствие към четирите от дребни деца, които умират от боязън във вашето наличие “, написа младежът, имайки поради 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

Младият мъж написа това известие под фотография на Пит, който приема Оскар през 2020 година за поддържащата си роля във кино лентата „ Имало едно време в Холивуд ”, добавяйки, че артистът не желае да признае истината:

„ Никога няма да разберете какви вреди,  сте сторили  на фамилията си, тъй като не сте способни на това. Превърнахте  живота на най-близките си в невиждан  ад, може да оправдаваш  себе си и да приказваш на света каквото искаш, само че истината все някой ден ще излезе на бял свят. ”

Пакс приключи прочувственото си изказване:

И по този начин, цветущ празник на  бащата, шибан и ужасяващ човек!!!

Източник: Хелоу.ру

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР