Съобщава се, че Netflix е загубил 200 000 абонати през

...
Съобщава се, че Netflix е загубил 200 000 абонати през
Коментари Харесай

Netflix обвинява боевете в Украйна и Путин за срив на акциите на платформата

Съобщава се, че Netflix е изгубил 200 000 клиенти през първото тримесечие на 2022 година И тази вест докара до срив на акциите на Netflix, тъй че в този момент компанията е изгубила 50 милиарда $! Отново анализаторите са шокирани. Как Netflix може да загуби толкоз доста клиенти е необяснимо!

Самият Netflix упреква боевете в Украйна. Казва, че Путин е отговорен. И това не е смешка, компанията в действителност споделя тъкмо това, оповестява.

Поредната скандална постъпка на Путин! Първо, като вкара войски в Украйна, той провокира внезапно повишаване на цените на бензина, което стартира преди войските да влязат в Украйна. Тогава влизането на войски в Украйна докара до рецесия във веригата за доставки, която беше преди влизането на войските в Украйна. Тогава навлизането на войски в Украйна провокира инфлация, която към този момент беше там преди влизането на войските в Украйна. И в този момент той (Путин. - InoTV) краде клиенти от Netflix!

Знаем, че загубата на клиенти не може да има нищо общо с продуктите, предлагани от Netflix. Защото тези артикули, без изключение, вършат блестящо усещане. Например тази седмица Netflix разгласи нов филм, наименуван " Той чака ", за бременен мъж. Между другото, филмовият откъс на този филм твърди, че това е, изтъквам, " циджендър " бременен мъж. Очевидно хората желаят да видят това. И щяха да видят, в случай че не беше Путин!

Така стигаме до трагичния край, последното оскърбление за тази седмица. До степен, която съвсем ме счупи. В края на седмицата беше оповестено, че новата стрийминг услуга на CNN, наречена CNN+, която започва единствено преди месец, ще бъде затворена.

Продължи един месец. месец. Компанията влага 300 милиона $ в него и то просъществува един месец. Боже мой! Господи, за какво напусна CNN+? Защо светът го напусна?

Съобщава се, че услугата притегля единствено 10 000 фенове дневно. Само 10 хиляди Те биха могли безусловно да учетворят аудиторията си, в случай че наемат Джон Стюарт! Знаете ли, Тим Пул предава онлайн от своя курник, който елементарно притегля над 10 000 фенове дневно. И това е курник!

300 милиона за 10 хиляди фенове значи, че всеки фен им коства 30 хиляди $. Така че, съгласно моите калкулации, в случай че желаеха да подхождат на Daily Wire във връзка с клиентите, тогава при 30 000 $ на клиент това би им коствало единствено 18 милиарда $.

С други думи, това е неприятна обстановка. И CNN+ към този момент го няма.

Този път обаче медийните анализатори са в неразбиране. Особено медийните анализатори в CNN. Защо хората не желаят да гледат CNN+? Разбира се, никой не желае да гледа елементарен CNN, само че дано създадем още малко математика. Ако никой не желае да гледа нещо и тогава вие оферирате повече от това, което никой не желае да гледа, не би трябвало ли да получите като милион фенове? Какво е нула, умножена по милион? Не е ли милион? Трябва да го ревизирате с калкулатор.

Каквито и да са цифрите, това е просто шокиращо. Все отново имаше стратегия по CNN+ с Крис Уолъс! Това е човек, който е хазаин на безинтересна стратегия на Fox, след което се реалокира в незанимателен канал, в безинтересна стрийминг платформа и по някаква причина още веднъж не провокира звук.

Истинската съдбовна неточност на CNN е, че каналът не е сключил неотложно договорка, с цел да докара CNN+ до всеки терминал на летището и всеки стоматологичен салон в цялата страна. Защото това е тяхната целева публика. Нека си го кажем, единствената им аудитория.

Вижте, можем да седим тук и да скърбим за грандиозния неуспех на Джон Стюарт, Netflix и CNN, можем да се прегръщаме и да плачем и с право. Но тази седмица медиите ме научиха на най-важното: нищо от това не е показателно за минусите в тяхната идеология.

Нищо от това не значи, че на хората им е писнало от проповядването на прогресивната левица. Може да си помислите, че това е урокът. Но не е по този начин. Изводът не е това. Буквално всичко, само че не и това. Обвинявайте всичко друго също така. Но изключително отговорен Путин.

И почтено казано, обвинявайте себе си. За това, че не подкрепихте тези прелестни инициативи. Очевидно всички сте на едно място с Путин. И вашият лицемерен скрит план аргументи огромни премеждия на Джон Стюарт и Netflix. И в този момент ти лиши живота на CNN+. Имате кръв по ръцете си, чудовища!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР