Съобщава се, че Меган Маркъл е ужасена“ от повторение на

...
Съобщава се, че Меган Маркъл е ужасена“ от повторение на
Коментари Харесай

Ужасът на Меган Маркъл от „повтарящата се история“ с Арчи и Лилибет след „нефункционални“ твърдения

Съобщава се, че Меган Маркъл е „ ужасена “ от повтаряне на историята, когато става дума за нейните деца, принц Арчи и принцеса Лилибет.

Това е съгласно кралски коментатор, който твърди, че херцогинята на Съсекс „ ненавижда “, когато хората разказват личното й детство като нефункционално и макар че се отдалечи от Англия и се отдръпна от кралските отговорности със брачна половинка си, принц Хари, Харбърс се опасява, че децата й в последна сметка нямат връзка с кралските си братовчеди.

След решението на Хари и Меган да се отдръпват от кралските си отговорности през 2020 година, фамилията си направи дом в Монтесито, Калифорния. Синът им, Арчи, беше единствено на една година, когато се реалокираха, до момента в който щерка им, Лилибет, е живяла целия си живот в Съединени американски щати.

Кралският коментатор и създател Том Куин сподели пред Mirror: „ Тя също е в действителност се тревожи, че децата й няма да имат никаква същинска връзка с братовчедите си Джордж, Шарлот и Луис, обича концепцията да има огромно щастливо семейство и ненавижда, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР