Съобщава се, че Луси Летби е била преместена в уютна

...
Съобщава се, че Луси Летби е била преместена в уютна
Коментари Харесай

В затворническия живот на Луси Летби - секс за услуги и атаки срещу слепи затворници

Съобщава се, че Луси Летби е била преместена в уютна частна килия, до момента в който излежава присъдата си за ликвидиране на бебета, до момента в който работи като неонатологична здравна сестра.

Новата й килия разполага със независима баня, тв приемник и се твърди, че е лекувана с „ детски ръкавици “ в единствено за дами HMP Bronzefield след някогашната здравна сестра, която се възползва от позицията си, с цел да убива новородени бебета през интервал, траял съвсем една година, тази година бе наказан на пожизнен затвор. 33-годишната работила в болничното заведение „ Графиня на Честър “, в неонатологичното поделение, когато почнала да убива, присъединявайки се към листата на най-извратените убийци на деца в Обединеното кралство.

Летби от Херефорд беше изправен пред съда, откакто беше упрекнат в съзнателно пострадване на бебета по разнообразни способи, в това число посредством интравенозно инжектиране на въздух и въвеждане на въздух и/или мляко в стомаха посредством назогастрални сонди. Тя също по този начин добавяше инсулин като отрова към и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР