Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне голямо събитие на

...
Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне голямо събитие на
Коментари Харесай

Крал Чарлз ще пропусне важно събитие, не е поканен от организаторите

Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне огромно събитие на фона на лекуването си от рак.

Чарлз, който е прочут с уговорката си към проблемите на околната среда, няма да участва на срещата на върха за климата COP29 идващия месец.

На събитието се очакваше крал Чарлз да взе участие в 29-ата конференция на Организация на обединените нации за изменението на климата. Вътрешен човек обаче разкри пред  Mirror , че държавното управление не го е поканило да участва заради здравословните му проблеми.

" Кралят няма да отиде на COP. Той не е бил поканен от държавното управление да участва на събитието ", сподели вътрешен човек. " Беше взето решение Негово Величество да не участва на конференцията тази година ".

Източникът добави, че макар че Чарлз би се радвал на събитието, неговият график към този момент е " прекомерно ангажиран ".

Струва си да се означи, че това ще бъде повторно за три години, в който монархът пропуща събитието.

Чарлз обаче участва на COP28 предходната година, където се обърна към международните водачи да подхващат дейности против изменението на климата.

Крал Чарлз беше диагностициран с рак след лекуване на увеличена простата по-рано тази година . Въпреки продължаващото лекуване, Чарлз остава предан на кралските си отговорности, които се ръководят деликатно, с цел да се даде приоритет на възобновяване му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР