Съобщава се, че Килиан Мбапе се е съгласил да се

...
Съобщава се, че Килиан Мбапе се е съгласил да се
Коментари Харесай

Килиан Мбапе се съгласява за следващ трансфер след обратния обрат на Ливърпул и жертването на 69 милиона паунда

Съобщава се, че Килиан Мбапе се е съгласил да се причисли към Реал Мадрид през идващия сезон – в последна сметка отхвърляйки прекосяване във Висшата лига.

Френският нападател още веднъж господства в заглавията този месец, откакто навлезе в последните шест месеца от контракта си с Пари Сен Жермен. Той е свободен да приказва с клубове отвън Франция по отношение на безвъзмезден трансфер в края на сезона.

Испанският гранд Реал Мадрид от дълго време е свързван с ход за неговия автограф и изглеждаше на ръба да го подпише през лятото на 2022 година единствено за Мбапе да направи противоположен завой и да напише нови условия с Пари Сен Жермен.

Сега най-сетне наподобява, че колосите от Ла Лига имат своя човек. Според френското издание Foot Mercato, Мбапе е постигнал съглашение с Реал Мадрид през последните дни.

Предполага се, че той най-сетне се е съгласил с техните условия и ще се причисли към тях със свободен трансфер в края на настоящия сезон. Това идва, откакто стана ясно, че нападателят се е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР