Съобщава се, че жената, която обвини Кристиан Хорнър в неподходящо

...
Съобщава се, че жената, която обвини Кристиан Хорнър в неподходящо
Коментари Харесай

Жената в центъра на скандала с Крисчън Хорнър „да обжалва“, след като беше отстранена от Ред Бул

Съобщава се, че дамата, която упрекна Кристиан Хорнър в „ неуместно държание “, ще апелира решението на Ред Бул да отхвърли жалбата и да го освободи от всевъзможни непозволени дейности.

Red Bull разгласи предишния месец, че без значение следствие на обвиняванията е завършило и че „ недоволството на дамата е отхвърлено “. В изказване те настояха, че следствието е било „ заслужено, строго и независимо “, само че означиха, че „ жалбоподателят има право на обжалване “. Оттогава дамата е отстранена от Red Bull.

Според отчет на Sun, обвинителят на Horner в този момент се готви да упражни правото си на обжалване. Докладът също по този начин показва, че дамата е сменила юристите си преди обжалването си, като се твърди, че новината е оставила Хорнър и брачната половинка му Гери от Spice Girl „ ужасени “.

„ Кристиан и Гери са готови за още фойерверки, само че задълбочено следствие към този момент е разкрило в негова изгода “, сподели източник пред изданието. „ Честността на дамата беше сложена под въпрос и се оказа, че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР