Съобщава се, че жена е останала парализирана, след като е

...
Съобщава се, че жена е останала парализирана, след като е
Коментари Харесай

Жена остана „парализирана“, след като беше смазана от дърво, ударено от мълния

Съобщава се, че жена е останала парализирана, откакто е била смазана под дърво, ударено от гръмотевица в китайската провинция Гуангдонг.

Дървото, което беше ситуирано на стръмна пътека на планината Шитоу, покрай град Джоншан, се разцепи на две, когато гръмотевица го удари на 5 април, който е Денят за разчистване на гробници, когато китайците отдават респект на техните предшественици. Жената беше един от няколкото души, катерещи се в региона, и тя говореше по телефона, когато се случи случаят.

Мъжът, снимал и споделил видеото, който се назовава господин Чен, разказа по какъв начин няколко дървета в регионът е ударен от мощна гръмотевица. Г-н Чен сподели: „ Бяхме на хълма, когато ненадейно чухме голяма детонация зад нас, която накара ушите ни да бръмчат и ръцете ни бяха изтръпнали. Никой не разбра каква е детонацията. Усетиха единствено детонация. Имаше голям потрес Бързо изтичахме надолу по планината и по-късно разбрахме, че това, което преживяхме, може да е било след удар от гръмотевица. "

Г-н Чен сподели, че е валял л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР