Съобщава се, че федерален апелативен съд е отменил отхвърлянето на

...
Съобщава се, че федерален апелативен съд е отменил отхвърлянето на
Коментари Харесай

Поредното дело заплашва крипто борсата Binance – този път стар случай от 2022 година

Съобщава се, че федерален апелативен съд е отменил отхвърлянето на иск, обвиняващ крипто борсата Binance в нарушение на американските закони за скъпите бумаги посредством продажба на нерегистрирани токени.

През март 2022 година окръжният арбитър Андрю Картър отхвърли групов иск, подаден от крипто вложители, които са употребявали Binance за закупуване на токени, които в последна сметка са станали очевидци на солиден спад на цените.

Крипто вложителите започнаха да акумулират токени посредством Binance през 2017 година, в това число aelf (ELF), EOS ( EOS ), FUNToken (FUN), ICON (ICX), OMG Network (OMG), Quantstamp (QSP), LEND, Kyber Network Crystal (KNC) и Tron ( TRX ). Ищците желаеха да възстановят вложенията си, потвърждавайки, че най-голямата крипто борса в света не ги е предизвестила за забележителните опасности от закупуването на сходни крипто активите.

Тогава арбитър Картър реши в интерес на Binance, като съобщи, че националните закони за скъпите бумаги не са използвани, защото Binance не е национална борса. Той също по този начин съобщи, че вложителите не са работили навреме, защото са подали желае към година след осъществяване на покупката.

Сега от Reuters оповестиха , че 2-рият областен апелативен съд на Съединени американски щати в Манхатън възобновява делото.

В решение с 3:0 гласа апелативният съд твърди, че в тази ситуация са били използвани националните закони за скъпите бумаги, защото покупките на токени са станали необратими в Съединени американски щати след осъществяване на заплащането. Съдът също по този начин открива, че Binance разчита на националните компютърни сървъри на Amazon за хостване на своята платформа.

Окръжният арбитър Алисън Нейтън съобщи, че Binance “ “.

Апелативният съд добави, че вложителите към момента могат да търсят възобновяване на капитала си, в случай че са вложили година преди да подадат желае.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР