Съобщава се, че един кораб от Шри Ланка и един

...
Съобщава се, че един кораб от Шри Ланка и един
Коментари Харесай

Два кораба бяха освободени след отвличания от сомалийски пирати

Съобщава се, че един транспортен съд от Шри Ланка и един ирански транспортен съд са били освободени след отвличания от сомалийски пирати.

Силите на Сейшелските острови избавиха рибарска лодка на Шри Ланка в понеделник, съгласно кабинета на президента Вавел Рамкалаван. Междувременно индийският флот заяви, че е освободил рибарски транспортен съд под ирански байрак.

Атаките против корабите „ от въоръжени сомалийски пирати “, съгласно изказването на Сейшелските острови, пораждат спомагателни опасения по отношение на сигурността във водите на района. На фона на войната в Газа, подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хути организираха акция, ориентирана против кораби в Червено море.

„ Сейшелските специфични военни сили се качиха на лодката с изключителна храброст, с цел да поемат цялостен надзор над кораба и да спасят нашите братя от Шри Ланка “, се споделя в изказването на президентството.

Шри Ланка заяви по-рано, че дипломати са разговаряли със сомалийските управляващи, пробвайки се да открият местонахождението на рибо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР