Съобщава се, че Брадли Ричс от Celebrity Big Brother може

...
Съобщава се, че Брадли Ричс от Celebrity Big Brother може
Коментари Харесай

Звездата на ITV Celebrity Big Brother „може да получи голяма роля в сапунена телевизия“, след като впечатли в шоуто

Съобщава се, че Брадли Ричс от Celebrity Big Brother може да получи вълнуваща роля в сапунена телевизия, откакто направи усещане в риалити сериала на ITV.

The 22-годишният артист е най-известен с ролята си на Джеймс Макюън в хитовия сериал на Netflix Heartstopper и също по този начин има впечатляващо театрално обобщение.

Съвсем неотдавна Брадли се появи като съквартирант в актуализирания сериал на ITV на Celebrity Big Brother, само че за жалост беше изпъден тъкмо преди финала в петък вечер, който беше извоюван от Дейвид Потс.

И в този момент се оповестява, че Брадли може да последва стъпките на своя съквартирант, звездата от Coronation Street Колсън Смит, който играе Крейг Тинкър на калдъръма от 2011 година

Дом Олдуърт, началник на бранд маркетинга в Slingo, сподели пред The ​​Daily Star: „ С връзки както с BBC, по този начин и с ITV, наред с впечатляващото си актьорско портфолио, което се появява както в Netflix, по този начин и в Broadway, и огромен брой почитатели в обществените медии, Riches вероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР